tiistai 10. helmikuuta 2015

Jouni esitettiin Kriisikeskus Mobilen 20v juhlassa

Aika se vain huiskii menemään - Jounin ensi-iltakin on enää 11 päivän päässä!


Viime perjantaina 6.2 kävimme esittämässä Jounin pääyhteistyökumppanimme Kriisikeskus Mobilen 20-vuotisjuhlassa Seinäjoen nuorisokeskuksella. Esitys sujui mainiosti, palaute oli lämmintä ja innostunutta. Yleisössä nähtiin samanlaista tunteiden kirjoa kuin Jounin elämässäkin, eikä kyyneleiltäkään vältytty. Työryhmä haluaa kiittää katsojia ja toivottaa Kriisikeskus Mobilelle menestystä tulevillekin kahdellekymmenelle vuodelle!

"Sillä aikaa on vain tämä ainoa elämä." Alkulaulu starttaamassa Mobilen 20v. juhlassa

Seuraavaksi saadaankin lisää tilaa, kun siirrymme hieman suuremmalle kotilavallemme TeatteriHiomolle täyden lavastuksen ja valaistuksen keskelle. Työryhmä on tätä kirjoitettaessa parhaillaankin Hiomolla petaamassa Jounille näyttävimmät mahdolliset puitteet.

Teatteri Lapuan facebook-sivulla on jälleen pöhinää käynnissä, kun olemme laittaneet liikkeelle "Tykkää&Jaa" -kilpailun, josta voit voittaa lipun Jounin esitykseen! Käyhän osallistumassa kilpailuun kilkkaamalla tästä ja kutsu kaveritkin mukaan! Tykkää samalla Teatterin facebooksivusta. Aivan näillä hetkillä nimittäin menee 500 tykkääjän raja rikki, ja silloinhan voi tapahtua mitä vain jännittävää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti