tiistai 20. tammikuuta 2015

Tero Pitkämäki Jounin viralliseksi suojelijaksi


Tässä niitä luvattuja jännittäviä uutisia nyt sitten on! Maailmanmestari ja arvokisamitalisti, keihäänheittäjä Tero Pitkämäki on lupautunut Jouni -näytelmän suojelijaksi.

Kuten asiasta ensimmäisenä kertonut Lapuan Sanomatkin kirjoittaa, Pitkämäki lähti suojelijaksi, koska näytelmän sanoma sopii urheilijan arvoihin.

– Urheilussa ja elämässä on tärkeintä muistaa, että tavoitteiden ja unelmien luokse pääsee vain yrittämällä parhaansa ja luottamalla itseensä, Pitkämäki alleviivaa.

– Jouni on tästä hyvä esimerkki. Kriisihetkistä voi selviytyä voittajana, kun ei anna vastoinkäymisten lannistaa, Pitkämäki muistuttaa.

Yhteistyöstä ollaan innoissaan myös näytelmän kulissien takana. Työryhmän mielestä huippu-urheilija sopii erinomaisesti musiikkinäytelmän suojelijaksi.

- Liian usein urheilu ja kulttuuri asetetaan vastakkain, vaikka tarkemmin katsottuna niissä on paljon samoja elementtejä. On mahtavaa saada arvostettu urheilija näytelmämme suojelijaksi, toteaa ohjaaja Sipilä.

Tulevissa blogiteksteissä perehdymme syvemmälle myös tähän suojelijayhteistyöhön. Pysy siis kuulolla! Enää 31 päivää ensi-iltaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti