keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kuuden esityksen putki selätetty, enää kaksi jäljellä!

"Tänään kävin. KIITOS!!! Hyvä esitys lahjakkailta ihmisiltä!!!!"

"Oli kyllä hyvä näytös! Oikeeta, vakavaakin asiaa hauskasti maustettuna, hyvät näyttelijät ja vielä maukkaat leivoskaffit tauolla.Suosittelen :)"

"Oli upea esitys!"

"Olipa huikea esitys, niiiiin tykkäsin. Koskettava, taidokas, osaavien ihmisten hyvin tehty juttu. KIITOS. Menkää hyvät ihmiset katsomaan!!"

"Koskettava." 


Aiemmat ovat murto-osa saamastamme Jounin positiivisesta katsojapalautteesta, ja lukuisia kiitoksia, kukkapuskia ja kädenpuristuksia on sadellut myös esitysten jälkeen teatterilla. Iso kiitos runsaslukuiselle yleisölle. Kuluneena pitkänä viikonloppunakin Jouni esitettiin peräti kuusi kertaa: ensin lapualaisille lukiolaisille perjantaipäivänä, sitten avoimet esitykset perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina, ja lopuksi vielä Lapuan yläkoulun yhdeksäsluokkalaiset pääsivät tutustumaan tarinaan maanantaiaamuna kahdessa erässä! Huh!

Tuleva perjantai ja lauantai ovatkin sitten viimeiset tilaisuudet tulla piipahtamaan pariksi tunniksi Jounin elämään TeatteriHiomolle. Esitykset molempina päivinä klo 19:00, ja liput hupenevat - nyt jos koskaan kannattaa varata paikkansa: www.teatterilapua.fi tai numerosta 050 564 9325!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti